Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Belgie Ek 2016 Selectie

Selectie België Doelmannen. Met topschutters als Jamier Vardy en Harry Kane lijkt Engeland toch grote kans te maken op minimaal de halve finale deze zomer.

Belgie ek 2016 selectie
Pin On Rode Duivels Ek 2016

31052016 om 2000 door wic - Print - Corrigeer.

Belgie ek 2016 selectie

. Volledige selectie België Hieronder de volledige selectie van de Rode Duivels tijdens dit EK voetbal. Wilmots liet in het duel Jordan Lukaku Laurent Depoitre en Luis Pedro Cavanda debuteren. Hieronder hebben we alle 26 spelers inclusief rugnummers van België op. Officiële selectie en rugnummers Rode Duivels voor EK bekendgemaakt.

VoorselectieEngeland op het EK 2016. België neemt het op tegen Italië Ierland en. Manuel Neuer Bayern Munich Bernd Leno Bayer Leverkusen Marc-Andre ter Stegen Barcelona Verdedigers. Het EK gaat op 10 juni van start met de wedstrijd Frankrijk-Roemenië in het Stade de France in Parijs.

Voor de eerste keer zullen 24 top landen strijden in 51 wedstrijden in een onvoorspelbaar en plezierig voetbaltoernooi. Thibaut Courtois Real Madrid Simon Mignolet Club Brugge Matz Sels Strasbourg Verdedigers. In dit overzicht houdt VI alle EK-selecties bij. België kwam op voorsprong via een afgeweken afstandsschot van Nainggolan en een vrije trap van De.

10 jun 2016 Sneijder en Van Basten in top tien mooiste EK-goals aller tijden 10 jun 2016 Seedorf. Het EK 2016 belooft een presentatie te worden van het allerbeste voetbal van Europa. Ook zie je alle statistieken van de spelers tijdens dit toernooi zoals leeftijd aantal gemaakte minuten doelpunten en assists. Alleen in 1966 werden de Engelsen winnaar van het WK in.

Alle Selecties EK 2016 op een rijtje Bekijk hier de Volledige Officiële Selecties van alle Deelnemende Landen het EK 2016 Overzicht Selecties EK 2016. Alleen spelers die op deze lijsten. De 26-koppige selectie van België ziet er als volgt uit. De definitieve selectie van de Rode Duivels voor het EK is op maandag 17 mei bekend gemaakt.

Op het kunstgrasveld van Andorra wonnen de Rode Duivels met 1-4. Op 10 oktober 2015 precies een jaar na het begin van de kwalificatiecampagne verzekerde België zich van een plaats op het EK 2016. Bekerhouder Spanje en drievoudig winnaar Duitsland zijn aanwezig evenals debutanten Albanië IJsland Noord-Ierland Slowakije en Wales. De zware weken komen er.

Alle 24 landen hebben hun hun 23-koppige EK-selectie. Op 31 mei 2016 werd de officiële selectie van de Rode Duivels bekend gemaakt. Niet erg dat Oranje er niet bij is 8 jun 2016 Blind nog altijd doodziek. Vlak voor het EK waren er een aantal afmeldingen vanwege blessures.

Jerome Boateng Bayern Munich Mats Hummels Borussia Dortmund Emre Can Liverpool Jonas Hector Cologne Benedikt Howedes Schalke Shkodran Mustafi Valencia en Jonathan Tah van Bayer Leverkusen vervangt de tijdens de. Spelers die tijdens de kwalificaties belangrijk waren kunnen hierdoor helaas niet mee. In het buitenland act. De selecties bestaan uit 26 spelers onder wie drie doelmannen.

Toby Alderweireld Tottenham Jason Denayer Manchester City Bjorn Engels Club Brugge Jordan Lukaku Oostende Thomas Meunier Club Brugge Thomas Vermaelen Barcelona Jan Vertonghen Tottenham Christian Kabasele Genk. Echter lukt het de Engelse selectie eigenlijk nooit op door te breken op een EK. Toby Alderweireld Tottenham Dedryck Boyata Hertha Berlin Timothy Castagne Leicester Jason Denayer Lyon Thomas Meunier Dortmund Thomas Vermaelen Vissel Kobe Jan Vertonghen Benfica. Aan het team zijn daardoor een aantal verrassingen.

Voor de bondscoach Marc Wilmots was dit wel een uitdaging. Thibaut Courtois Chelsea Jean-Francois Gillet Catania Simon Mignolet Liverpool Verdedigers. De UEFA heeft de deadline gesteld op 1 juni.

Belgie ek 2016 selectie
Pin On Rode Duivels Ek 2016

Belgie ek 2016 selectie
Pin Op Voetbal

Belgie ek 2016 selectie
Koude Douche Voor Rode Duivels Voetbal Voetballers Sport

Belgie ek 2016 selectie
Pin On Rode Duivels Ek 2016

Belgie ek 2016 selectie
Pin Op Rode Duivels Ek 2016

Belgie ek 2016 selectie
Pin Op Red Devils

Belgie ek 2016 selectie
Twitter Voetbalfeest Voetbal Ijsland

Belgie ek 2016 selectie
Pin On Rode Duivels Ek 2016

Post a Comment for "Belgie Ek 2016 Selectie"