Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

τοτεναμ μπραιτον

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ. Μπράιτον- Τοτεναμ 3-0 Η Τότεναμ υπέστη σοκαριστική ήττα στην έδρα της Μπράιτον 3-0 χάνοντας με σοβαρό τραυματισμό και τον Ούγκο Γιορίς με την καρέκλα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να τρίζει επικίνδυνα.

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Random

Τότεναμ Φαίνεται πως βρίσκει πάλι τον καλό της εαυτό μετά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων 20 ημερών.

τοτεναμ μπραιτον

. Διέλυσε την παραπαίουσα άμυνα της Στόουκ πέτυχε 5 τέρματα παίζοντας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ωραίο ποδόσφαιρο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Το ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ παίζει στην Novibet. WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV.

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο από την Μπράιτον όμως με σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Το ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ παίζει στην Betshop. Στοίχημα προτάσεις στοιχήματος προγνωστικά στοιχήματος ειδικά στοιχήματα αποδόσεις στατιστικά αγωνιστικά νέα απουσίες ενδεκάδες.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ. Λορίς Ντόχερτι Αλντερβάιρελντ Ντάιερ Ρεγκιλόν Σισοκό Χόιμπεργκ Λαμέλα 70 Μπέιλ Εντομπελέ 64. ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ. ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΡΑΙΤΟΝ.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως αποτελέσματα. Ανάλυση αγώνα ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 26-12 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Με το πρώτο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στην επιστροφή του στη Τότεναμ τα σπιρούνια επικράτησαν με 2-1 απέναντι στην Μπράιτον και μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την κορυφή. Μετά την ήττα-σφαλιάρα από την Τσέλσι η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει μια νέα αρχή στην προσπάθειά της για την 4άδα της βαθμολογίας.

Ανάλυση αγώνα ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ 311 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Ο αγώνας ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ 11120 2115 ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Match Money. Τότεναμ Μπράιτον 2-1. Httpbitly2Vc8admΠαρακολουθήστε τα highlights.

Η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπράιτον στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν σαν μοναδικό ζητούμενο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μπράιτον φιλοξενεί την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που το διπλό των σπερς προσφέρεται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις. 2 νίκες 320 6 ισοπαλίες 340 2. Η Μπράιτον ισοφάρισε σε 1-1 την Τότεναμ σε μία φάση που στο ξεκίνημά της φαίνεται να υπήρχε φάουλ με τον.

τοτεναμ μπραιτον
Tottenham Hotspur 3d Logo Tottenham Tottenham Hotspur Tottenham Hotspur Football

τοτεναμ μπραιτον
White Hart Lane Tottenham Old Women

τοτεναμ μπραιτον
Soccer League Division One Tottenham Hotspur V Liverpool White Hart Lane Tottenham Hotspur Tottenham White Hart Lane

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Sports

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Born And Bred In North London

τοτεναμ μπραιτον
Tottenham Hotspur Football Logo With Aerial View Of N17 Inside Etsy In 2021 Tottenham Hotspur Football Tottenham Hotspur Tottenham

τοτεναμ μπραιτον
Tottenham Hotspur Vs Brighton Tottenham Hotspur Tottenham Premier League

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Sports Posters

τοτεναμ μπραιτον
Pin Pa Estadio Futebol

τοτεναμ μπραιτον
White Hart Lane Tottenham Hotspur In The 1970s

τοτεναμ μπραιτον
Tottenham S New Stadium Is Slowly Eating The Old One White Hart Lane Tottenham Stadium

τοτεναμ μπραιτον
Paxton Road Whl 1970 S Still Looks Amazing Voetbal

τοτεναμ μπραιτον
Tpyy Ralgmpzkm

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Tottenham Hotspur My Favorites

τοτεναμ μπραιτον
Totenam Mpraiton Sports Lockscreen

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Tottenham Hotspur

τοτεναμ μπραιτον
Pin On Tottenham Hotspurs

τοτεναμ μπραιτον
In The Shadow Of Spurs New Stadium Local Residents Fear For Future David Conn Stadium Tottenham White Hart Lane

τοτεναμ μπραιτον
England V Germany 1935 At White Hart Lane White Hart Lane Old Photos Tottenham Hotspur

Post a Comment for "τοτεναμ μπραιτον"